Iets over mij

Tai Chi achtergrond

BenjamDSCN0127_cropped_webin Lo’s oudste student in Europa was Nellie Klabbers. Nellie was student van Benjamin Lo sinds 1981. Zij beoefende Tai Chi sinds 1974, en gaf les vanaf 1981. Zij was een van de oprichtsters van de Nederlandse Universal Tai Chi Chuan Association van Benjamin Lo. Ik ben student geweest van Nellie sinds 1988. Nellie is helaas op 17 juni 2006 overleden. Vanaf 1990 woonde ik de workshops bij van Mr. Benjamin Lo en zijn senior studenten. Helaas is Mr Benjamin Jeng Pang Lo op 12 oktober 2018 overleden. Hij was een toonaangevende en respectbale leraar, die bescheiden als hij was geen meester wilde worden genoemd.

In de afgelopen10 jaar heb ik les genomen bij meerdere leraren die dezelfde stijl beoefenen. Naast de handvorm, beoefen ik ook de zwaardvorm.

Sinds 2002 geef ik les in Soest aan leerlingen uit o.a. Soest, Baarn, Soesterberg, Amersfoort, Naarden, Hilversum. Naast lesgeven geef ik ook demonstraties en workshops voor groepen, seminars of bedrijven.

HEEL ACUPUNCTUUR

Naast de Tai Chi Chuan activiteiten heb ik een acupunctuurpraktijk in Soestdijk/Baarn/Soest. De Chinese geneeskunde heeft getrokken al sinds ik met Tai Chi was begonnen. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Shenzhou Open University in Amsterdam. Neem gerust contact op, zeker als je klachten hebt als pijn, migraine, slapeloosheid en futloosheid.

Persoonlijke achtergrond

Gezin

Ik ben gehuwd en ben vader van drie snel opgroeiende tienerkinderen.

DSC_9515 - kopie

Werk

Met heel veel overgave en enthousiasme geef ik les en beoefen ik Tai Chi, maar het is niet mijn hoofdactiviteit. Professioneel houd ik me bezig met business consultancy, project management en Agile development in ICT.

Zijnsorientatie

Naast Tai Chi volg ik trainingen en workshops bij de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Deze school voor ‘levenskunst’ biedt me inspiratie voor het leven, maar geeft me ook de motivatie om Tai Chi aan de wereld bekend te maken.

Coaching

Graag gebruik ik mijn rationele en analytische geest in mijn werk. Werk heeft alles te maken met mensen. Hoe die met uitdagingen omgaan, heeft mijn interesse. Tussen 2004 en 2006 heb ik intensieve opleidingen gevolgd bij Coaching Academy International. Sindsdien coach ik mensen. Daarbij ga ik ervan uit dat de vragen zich aandienen. Dus ook voor professioneel coachen kunt u een beroep op me doen (HEEL.NU).

heel_nu_mk